Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:26 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou accident cu autor necunoscut în Năvodari (video)

ro

26 Sep, 2012 15:00 2590 Marime text
litoral_tv_sigla.jpgIstoria se repeta pe strazile din Navodari. La doar cateva saptamani dupa ce o femeie a fost nenorocita pe trecerea de pietoni de un sofer care a abandonat-o in agonie, un alt navodarean de 50 de ani are aceeasi soarta.

Barbatul circula regulametar cu bicicleta pe strada Albinelor si avea si semnalizatoarele pornite. Dar asta nu a contat pentru soferul care l-a trimis in spital. A demarat in tromba dintr-un peco din apropiere si a apasat pedala de acceleratie fara sa acorde prioritate.

In urma impactului, biclistul s-a prabusit pe sosea in agonie, sub ochii ingroziti ai martorilor. Fata din imagini este in stare puternica de soc. Biciclistul a fost calcat chiar sub ochii sai, iar daca nu ar fi fost el, ar fi fost ea si prietena ei. Navodarenii sunt ingroziti si revoltati de cele petrecute si spun ca le e frica sa mai circule nopatea pe strada.

Politistii fac acum tot posibilul pentru a da de urma fugarului. Din primele informatii de la martori, acestia au conturat identitatea suspectului si mai este doar chestiune de timp pana la prinderea sa. Se pare ca este vorba despre un autoturism Opel cu numerele de Bulgaria, culoare albastru inchis, condusa de un tanar de 25 de ani, cunoscut in randurile localnicilor.

Socant este faptul ca la doar cateva minute inainte sa provoace accidentul tanarul a fost vazut intr-o benzinărie din apropiere, unde a parcat maşina si si-a cumparat o cafea.

Cat despre victima aceasta a ajuns in Urgenta Spitalului Clinic Judetean Constanta in stare de constienta, insa cu multiple traumatisme si leziuni in urma accidetului.

Am vorbit chiar cu una din rudele barbatului, care ne-a spus ca acesta l-a sunat imediat dupa producerea impactului.

Autoritatile au format echipe operative si au plecat pe urma suspectului. Din informatiile anchetei, şoferul a fost vazut recent dupa producerea accidentului si inca se mai afla in Navodari. Atunci cand il vor gasi, tanarul va trebui sa dea socoteala pentru vatamare corporala grava si fuga de la locul accidentului. Politistii banuiesc ca mai sunt si alte motive care l-au determinat sa paraseasca locul accidentului.

Sursa: Tvlitoral.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii