Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:49 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat de 60 de ani a trecut pe lângă moarte (video)

ro

13 Mar, 2013 09:40 2025 Marime text
Două maşini avariate şi o sperietură soră cu moarte sunt urmările unui accident produs în această dimineaţă în faţa  liceului Tomis din Constanţa. Un bătrân de aproximativ 60 de ani se angajase în traversarea străzi pe marcajul pietonal. Un şofer începător l-a văzut târziu, a încercat să-l evite, a tras brusc de volan şi a intrat într-un alt autoturism. La sosirea poliţiştilor, tânărul a spus că ar fi schimbat banda din cauza unui alt conducător auto care venea cu viteză din spate.

Celălalt şofer a încremenit când a văzut că pietonul era la un pas să fie spulberat, apoi a realizat că începătorul se îndreaptă cu viteză spre el. Se pare că într-un moment de luciditate, bătrânul a făcut doi paşi înapoi, lucru care i-a salvat viaţa. Din cauza sperieturii, însă acesta a căzut la pământ. La faţa locului a ajuns şi o ambulanţă pentru a-I acorda îngrijri medicale. Din spusele medicilor, acesta a avut o rană uşoară la cap şi tensiunea ridicată. Bătrânul a fost transportat la spitalul de urgenţă Constanţa, pentru analize  amănunţite.

La etilotest cei doi şoferi au avut rezultatul zero. Acum poliţişti trebuie să stabilisească cu exactitate împrejurările producerii accidentului. Dacă şoferul începător va fi găsit vinovat, acestuia i se va suspenda permisul şi va plăti o amendă usturătoare.




Reporter: Denisa Stoenescu ; Imagine: Victor Nita / Alex Brinzaru
Sursa: tvlitoral.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii