Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:35 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Șpagă la BAC?

ro

27 Aug, 2013 14:11 2395 Marime text
Elevii nu renunță la încercările de fraudare a Bacalaureatului. Chiar dacă s-au luat măsuri în acest sens și sălile de clasă sunt dotate cu camere de supraveghere, absolvenţii tot își încearcă norocul. La prima probă scrisă din cadrul celei de a doua sesiuni a examenului de Bacalaureat, 15 elevi constănțeni au fost eliminați deoarece au fost prinși cu fițuici. Una din eleve și-a recunoscut fapta, dar a adăugat că s-au strâns bani pentru profesorii supraveghetori din clasă. Au fost sesizate organele competente, respectiv Poliția Municipiului Constanța care momentan desfășoară o anchetă pentru a stabili veridicitatea spuselor elevei.

“O elevă situată în banca întâi dintr-o sală de examen avea asupra ei anumite materiale informative, fițuici am înțeles. A fost invitată să părăsească sala, i s-a prezentat procedura [...] domnișoara am înțeles că a declarat în scris punctul de vedere, a recunoscut faptul că avea asupra dânsei o fițuică [...] dar în continuarea declarației a afirmat că s-au strâns bani pentru asistenții din sala respectivă”, a declarat Răducu Popescu, inspector școlar general ISJ Constanța.
Până atunci, cei doi profesori supraveghetori la proba scrisă la Limba si literatura română de la Liceul Dimitrie Leonida din Constanţa nu vor mai face parte din Comisia de examinare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii