Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:28 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Săgeata Năvodari se întoarce acasă cu moralul ridicat (video)

ro

27 Jul, 2012 19:41 2080 Marime text
litoral_tv_sigla.jpgAflată în cantonament în stațiunea montană Bușteni, năvodărenii antrenaţi de Aurel Șunda bifează succese pe toată linia. Au cîștigat două meciuri, iar jucătorii dau ranadament pe teren. Prima victorie au obținut-o în amicalul cu FC Caracal. Săgeata a câștigat meciul cu 1-0, după golul marcat în minutul 38 de jucătorul Bogdan Oprea. Sageata s-a impus și în partida de verificare cu Unirea Slobozia după ce au obținut două goluri marcate de Vezan în minutul 32 şi Pleniceanu în minutul 71.

Următorul meci și ultimul din deplasare va fi disputat vineri cu ACS Berceni, iar în funcție de prestația jucătorilor, la finalul amicalelor urmează să fie definitivată și componența echipei. Pînă acum directorul ethnic Mihai Terzi spune că este extrem de mulțumit de jocul sportivilor, atît a celor mai vechi cît și a tinerilor noi aduși.

Sageata se întoarce la Năvodari vineri pentru a continua antrenamentele, urmînd să dispute în cursul săptămânii viitoare, miercuri și vineri, două meciuri cu Callatis Mangalia.

Sursa: Tvlitoral.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii