Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:54 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-a făcut parţial dreptate în cazul năvodărencei care a dat şpagă pentru ca soţul ei să traiască (video)

ro

08 Nov, 2012 15:54 2922 Marime text
litoral_tv_sigla.jpgNăvodăreanca Elena Burci i-a promis soțului pe patul de moarte că va lupta ca să își recupereze banii pe rețeta pe care i-a prescris-o inutil medicul Radu Vasilescu. Pacientul, Constantin Burci a fost internat în spital și urma să fie operat. Locul în care starea de sănătate a bărbatului trebuia să se amelioreze a devenit pentru acesta un adevărat infern, povesteşte femeia. Deși durerile nu îi dădeau pace, doctorul nu intra cu zilele în camera pacientului iar asistentele se făceau că nu îl aud. Atunci, soția i-a oferit medicului 200 de lei, iar anestezistului 100 de lei. Între timp, doctorul a renunțat la operaţie spunându-i soție că nu mai are șase de supraviețuire. La nici o lună după ce a fost externat, Constantin Burci s-a stins din viață chiar în brațele soției. De atunci, năvodăreanca și-a căutat dreptatea la conducerea spitalului. Aceasta a solicitat să îi fie retunați banii pe rețeta de care soțul ei nu s-a folosit și care se afla în posesia medicului Radu Vasilescu dar și suma de 300 de lei oferită cadrelor medicale. Ancheta insă l-a scos pe medicul Radu Vasilescu nevinovat din lipsă de probe. Aflată la capătul puterilor și obosită să lupte împotriva morilor de vânt, Elena Burci i-a cerut doctorului să îi returneze medicamentele. Ajunsă la spital femeia spune că doctorul Vasilescu i-a trântit pastilele pe o targă și i-a închis ușa în nas fără nicio explicație. Faptul că mai există medici care își iubesc meseria i-a dovedit-o Marius Militaru, șeful Clinicii de Chirurgie Cardiovasculară.

După ce a recuperat cei 600 de lei achitaţi pe rețetă, Elena Burci s-a intalnit in spitalul judetean Constanţa si cu anestezistul. Față în față cu văduva, femeia i-a returnat acesteia cei 100 de lei.

Singuri bani pe care Elena Burci nu i-a putut recupera sunt cei 200 de lei oferiti doctorului Vasilescu, bani pe care acesta nu a recunoscut nicio clipă că i-ar fi primit. După moartea soțului și după ce a văzut cum sunt tratați pacienții în Spitalul Clinic Județean Constanța, femeia spune că a rămas cu un gust amar.

Reporter: Camer Negip ; Imagine: Alex Ionescu

Sursa: Tvlitoral.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii