Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:33 13 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Raport primar Ovidiu Primarul din Ovidiu, la raport

ro

18 Jul, 2013 14:57 2364 Marime text
După un an de mandat la Primăria orașului Ovidiu, edilul George Scupra susține că și-a îndeplinit o parte din promisiunile făcute în campania electorală. Pentru anul curent, bugetul alocat investițiilor este de 2,7 milioane de lei.
 
“Primul proiect a fost rețeaua de apă din cartierul Tineretului apoi vorbim de conducta de alimentare gaze, este vorba de aproximativ 3 km de rețea de apă și implicit pentru conducata de gaze”, a declarat George Scupra, primar Ovidiu.
 
Totodată, edilul a pietruit și străzile cartierului Ovidiu Sud și din satul Poiana, unde urmează să se schimbe și conducta principală de apă în colaborare cu SC RAJA SA. Un alt obiectiv care se află în derulare este asfaltarea a 37 de străzi din oraș. Proiectul a început anul trecut ca urmare a unei sentințe judecătorești.
 
„Eram anunțați de sistarea lucrărilor de urgență și reevaluarea ofertelor. Aceasta a fost decizia instanței, ne-am asumat, am reevaluat ofertele, dar am reușit să găsim soluții și acest proiect este în derulare. Se lucrează pe aproape toate cele 37 de străzi care sunt pe acest proiect cu finanțare europeană”, a declarat George Scupra, primar Ovidiu.
 
Unul dintre obiectivele propuse dar nerealizate este amenajarea unei piețe agroalimentare. Ca alternativă, în fața Casei de Cultură a fost amenajat un spațiu destinat comercianților de produse agroalimentare. Un alt proiect de viitor cu care primarul Scupra de mândrește este cel inițiat de Primăria orașului Năvodari, la care sunt parteneri Primăria Ovidiu și Consiliul Județean Constanţa, cu privire la lărgirea drumului dintre Năvodari și Ovidiu. Proiectul este finanțat din fonduri europene.
 
„Este vorba despre aproximativ 10 km lungime. Ceea ce mă bucură cel mai tare este că vom avea alee de bicicliști pe o parte, iar pe cealaltă parte alee pietonală”, a declarat George Scupra, primar Ovidiu.
 
 Pe viitor, cu investiţii externe, în Ovidiu s-ar putea amenaja două parcuri fotovoltaice şi o clinică medicală privată.
 
T: Primarul din Ovidiu, la raport
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii