Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:31 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Poveste de dragoste cu protagoniști celebri la malul Mării Negre!

ro

23 Jul, 2013 11:11 2266 Marime text
Noaptea trecută a fost una specială pentru cântăreața Lora și iubitul ei, actorul Dan Badea. Cei doi și-au sărbătorit zilele de naștere, dar și un an de la momentul când și-au spus „Da!”. Petrecerea a avut loc pe plaja unui club din Mamaia și s-a lăsat... cu lacrimi de emoție.
“Ne amintim perfect ziua de 23 iulie de anul trecut și este perfect. Doamne ajută să fim la fel și peste 100 de ani. Îmi doresc să fim sănătoși amândoi, să ne meargă bine pe planul artistic, pentru că amândoi suntem artiști”, ne-a spus Lora.
La petrecerea Lorei și a lui Dan le-a fost alături și fratele artistei, Vlad, cu care aceasta are o relație foarte apropiată, dar și mulți prieteni dragi.
„Le urez multă sănătate, Casă de piatră în continuare pentru că sunt un cuplu extrem de sudat. Sunt niște oameni extraordinari și le stă foarte bine împreună. Le doresc tot binele din lume”, a spus și actrița Doinița Oancea.
Chiar dacă a mai împlinit un an, Lora rămâne la fel de naturală și copilăroasă. Într-o fustiță de majoretă, cu părul prins în coadă și accesorizată cu un zâmbet larg, artista a molipsit pe toată lumea cu energia sa debordantă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii