Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:18 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Plajele din Mamaia arată ca o adevărată groapă de gunoi după fiecare week-end!

ro

22 Jul, 2013 20:34 2393 Marime text
Miile de turiști veniți să se bronzeze lasă în urmă coji de semințe, mucuri de țigară, pahare, ambalaje, resturi alimentare. Administratorii plajelor spun că ei fac curățenie, dar că ar fi nevoie și de mai multă educație din partea celor care vin în vacanță. Nici turiștii nu sunt prea încântați de ceea ce găsesc pe nisip.
 
 „Adică plătim niște banii și când am venit era o mizerie de nedescris. Cine credeți că e de vină? Turiști sunt de vină pentru că aruncă sticle și oamenii sunt neglijenți.” ne-a spus o turistă venită în vacanță în stațiunea Mamaia.
 
Un alt turist ne-a declarat indignat „turiștii sunt de vină, educația lasă de dorit în România și e o mare diferență între modul de comportament a oamenilor tineri și a celor în vârstă. Văd că tinerii se dezvoltă ok dar cei în vârstî mi-au lăsat o impresie destul de urâtă în a arunca pe plajă lucruri de care nu mai au nevoie”
 
Cei care se ocupă de curățenia plajei, spun că găsesc orice în nisip de la servețele, pahare, doze de bere, până la mucuri de țigară și semințe, astfel că sunt nevoiți să dea cu grebla de cel puțin de două ori pe zi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii