Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:37 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ofițer SRI, mort în accident

ro

03 Aug, 2013 14:04 3780 Marime text
Un ofițer al Serviciului Român de Informații a murit, sâmbătă dimineaţă, într-un grav accident produs pe DN2A între Constanța și localitatea Ovidiu. Omul a tăiat linia continuă şi a intrat cu mașina pe contrasens. Accidentul s-a soldat şi cu alte două victime care au fost transportate de urgență la Spitalul Județean Constanța.

Ofițerul SRI se îndrepta cu maşina personală dinspre Constanța spre localitatea Ovidiu. La un moment dat, din motive necunoscute a ajuns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism care circula regulamentar. Din impact mașina lovită a zburat câțiva metri în aer. A fost nevoie de descarcerare pentru a-l scoate afară pe șoferul care a provocat accidentul.

La fața locului au ajuns imediat două ambulanțe, mai multe echipaje ale Poliției Rutiere dar și Descarcerea. Din păcate pentru ofișerul SRI a fost prea târziu. Acesta a murit pe loc în urma impactului.

”Din primele cercetări se pare că accidentul s-a produs pe fondul pătrunderii pe sensul opus a unui autovehicul. Nu cunoaștem cauzele acestei manevre [...] Persoanele transportate la spital sunt vătămate ușor în prima fază, urmează să se facă investigațiile medicale.”, a declarat ag. pp. Gănuț Romeo, Poliția Rutieră Constanța.

”Au fost găsite trei victime, una decedată la care a fost nevoie și de descarcerare, și alte două victime cu politraumatisme minore care au fost transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.”, a declarat dr. Aura Broască, medic Ambulanța Constanța.

Cadavrul a fost identificat de unul dintre șefii ofiţerului. Imediat au ajuns și câteva cunoștințe ale celorlalte două victime. Trupul ofițerului SRI a fost transportat la morgă pentru necropsie. Oamenii legii au deschis o anchetă şi nu exclud varianta ca șoferul să fi adormit la volan. Traficul în zonă s-a desfășurat cu dificultate, pe o singură bandă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Balaur 03 Aug, 2013 22:22 Chiar nu are nici o relevanta faptul ca soferul care a cauzat accidentul era ofiter SRI. Putea sa fie medic, strungar, profesor sau contabil. Era in timpul liber, in concluzie un cetatean roman care a provocat un accident. Aveti voi o placere aparte cand sunt implicati in accidente rutiere cei din SRI, politie, armata si jandarmi. SA VA FIE RUSINE!!! A fost doar un sofer care a gresit.