Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:04 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Noaptea neagră a accidentelor

ro

06 Aug, 2013 10:42 1958 Marime text
Trei ceasuri rele, noaptea trecută, pe drumurile din județul Constanța. O depășire periculoasă a unui șofer s-a soldat cu moartea unui căruțaș de 70 de ani și rănirea gravă a unei alte persoane, iar viteza excesivă l-a adus pe un alt conducător auto în stare critică, pe patul de spital, după ce mașina pe care o conducea s-a răsturnat în câmp. Nici pietonii nu au fost feriți.
Puțin înainte de miezul nopții a bătut ceasul morții pentru un bărbat din localitatea constănțeană Ciocârlia de Jos. Acesta se întorcea de la moarăcătre casă. Drumul i-a fost curmat brusc de un șofer care a încercat o depășire riscantă. Nu a văzut căruța și a lovit-o în plin.
“A fost la Cobadin la moarășicând s-a întors, aici la mănăstire, o mașină a trecut din față, l-a luatșidupăaceeavictima a căzut din căruță, și l-aluatcealaltămașină din spate”, a declarat un martor.
“Pe DN 3 întrelocalitățileCiocârliașiCobadin s-a produs un accident rutierîncare au fost implicate douăautoturismeși un atelajhipo[…]rezultatulaccidentului a fostvătămareacorporalăa unuicetățeandin atelajulhipoșidecesulconducătoruluiatelajuluihipo. Se vaîntocmi un dosar penal privindinfracțiunile de vătămare din culpășiucidere din culpă. Ambiiconducători auto au fosttestați, rezultatelefiind negative”, a declaratag. șef.PP, Gabriel Gheorghiță, SPR Constanța.
În urma impactului, căruțașul a fost aruncat pe șosea și a sfârșit sub roțile unui alt autoturism. Celălalt bărbat din căruță a ajuns la spital. De acolo, polițiștii rutieri au plecat direct la un alt accident cumplit. Între localitățile Techirghiol și Movilița, într-o curbă periculoasă, un șofer a pierdut controlul volanului și s-a dat peste cap, de mai multe ori, aterizând în mijlocul unui câmp.  Cel care se afla la volan a fost scos mai mult mort decât viu și transportat la spital.
„La ieșire din localitatea Movilița ... pe fondul neadaptării vitezei la o curbă la stânga, s-a produs un accident în care a fost implicat un autoturism, care s-a răsturnat în afara părții carosabile spre dreapta. Conducătorul auto a fost transportat la spital, el fiind singura victimă. A fost testat alcooltest, rezultatul fiind negativ”, a declarat ag. șef. PP, Gabriel Gheorghiță, SPR Constanța.
La spital a ajuns și un pieton care a fost luat de pe trecere, pe capota unei mașini, pe bulevardul I.C. Brătianu, în apropierea unei școli.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii