Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:45 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Monica Macovei - ”Astăzi legea s-a aplicat și pentru Voiculescu”

ro

08 Aug, 2014 20:34 2986 Marime text
Fostul ministru al Justiției, Monica Macovei, susține că verdictul de astăzi în cazul Voiculescu dovedește că avem în România judecători și procurori profesioniști și integri.

”În 2005 am pus bazele justiției independente în România. Iată că astăzi legea s-a aplicat și pentru Voiculescu, un politician toxic și influent. Verdictul de astăzi în cazul Voiculescu dovedește că avem în România judecători și procurori profesioniști și integri. În acest caz a existat un linșaj mediatic al trustului condamnatului Voiculescu împotriva judecătorilor și procurorilor, dar aceștia au dovedit că legea este egală pentru toți. Judecători și procurori curajoși au aplicat legea și astăzi au învins și sistemul corupt creat de Securitate”, scrie Monica Macovei într-o postare pe Facebook. 

”Directiva mea adoptată de UE privind confiscarea extinsă a bunurilor provenite din infracțiuni trebuie transpusă urgent și în România. Românii au nevoie de banii care le-au fost furați de infractori”, conchide Monica Macovei.

Curtea de Apel Bucureşti i-a condamnat definitiv, astăzi, în dosarul privatizării ICA, pe Dan Voiculescu la 10 ani de închisoare, Gheorghe Mencinicopschi, fost director ICA, la opt ani, şi Sorin Pantiş, fost ministru, la şapte ani de închisoare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • cicone 08 Aug, 2014 23:50 sper sa urmezi tu!! impreuna cu toti...stii tu cine !