Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:26 16 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Medaliații la Campionatele Naționale de box juniori s-au dovedit mai dezinvolți în ring decât în fața microfonului

ro

06 Jun, 2012 23:25 1776 Marime text

litoral_tv_sigla.jpgLa nivel de copii, cadeți și juniori boxul năvodărean bifează sucese în serie. Asta grație eforturilor și priceperii antrenorului de la CS Năvodari, Ferodin Abladim. Recent, doi dintre elevii săi au câștigat medalii la Campionatele Naționale de juniori disputate la Brăila. Ion Dudulică, aur la 48 de kg și Mircea Bărăscu, argint la 66 Kg. Șlefuitorul de talente de la Năvodari așteaptă și alte sucese la vitoarele competiții.

Cei doi medaliați, vădit emoționaţi, s-au dovedit mai dezinvolți în ring decât în fața microfonului. Ambii cred cu tărie că eforturile depuse la antrenament i-au ajutat să termine cu bine întrecerile.

În laboratorul de la Năvodari, se plămădesc și alte medalii. Tehnicianul dobrogean recomandă, pentru viitor, pe Akbal Alperen, un talent de mare perspectivă la categoria 69 kg tineret, dar și pe foarte tinerii, Andrei Dudulică și Paul Bărăscu, frați cu recent medaliații de la naționale alături de Stefan Boitan și Cezar Andre. Cu toții visează să devină medaliați la competițiile viitoare.

Reporter: Nicu Dolea ; Imagine: Cristi Caciauna

Sursa: Tvlitoral.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii