Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:44 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Marea continuă să se sălbăticească sub avertizarea de vreme rea emisă de meteorologi (video)

ro

24 Jul, 2012 22:52 2187 Marime text
litoral_tv_sigla.jpgValurile care au depăşit trei metri la ţărm au înghiţit tot ce le-a stat în cale, inclusiv şezlonguri, umbrele şi prosoapele turiştilor care au sperat că se vor bucura de o zi cel puţin mai liniştită decât cea de ieri. Steagul roşu este în continuare arborat pe plajele constănţene, iar salvamarii veghează ca niciun turist să nu se aventureze în larg.

De două zile, marea nu mai are linişte. Valurile au atins chiar şi trei metri la ţărm, transformând vacanţa ideală a turiştilor într-un spectacol în care aceştia pot doar să privească furia naturii. Salvamarii au arborat, din nou, steagul roşu, iar de această dată nu mai lasă pe nimeni să se aventureze în apă, nici măcar la adâncimi mici.

Pe firul apei, plaja a fost înghiţită de mare, odată cu şezlongurile şi obiectele turiştilor care au avut curajul să se aşeze pe nisip. Oamenii au rezistat cu stoicism pentru un strop de bronz, chiar dacă vântul a transportat o bună parte din plajă pe .... asfalt.

Alţii, însă, au făcut stânga-mprejur de îndată ce au coborât din maşină. Vântul puternici nu i-a lăsat nici măcar să se apropie de plajă.

Turiştii care se află în vacanţă pe litoral nu trebuie să dispere. De miercuri, vremea rea va face loc, din nou, zilelor caniculare...

Reporter: Cristina Plesca ; Imagine: Alex Brinzaru

Sursa: Tvlitoral.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii