Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:53 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mâine, se alege președintele!

ro

05 Jun, 2014 23:53 2142 Marime text
Adunarea Generală a Membrilor Camerei de Comerț și Industrie a României în vederea alegerii Președintelui Camerei Naționale va avea loc vineri, 6 iunie 2014, ora 11.00. Evenimentul se va desfășura la sediul Camerei de Comerț și Industrie a României (CCIR), Aula Candelabrelor.

Toți membrii CCIR prezenți în cadrul ședinței își vor exercita dreptul de vot. Dintre aceștia, membri de drept - camerele de comerț și industrie județene au drept de vot deliberativ, iar membrii asociați și membrii de onoare au drept de vot consultativ.

Este ales Președinte al CCIR candidatul care a obținut cel mai mare număr de voturi exprimate din numărul membrilor de drept prezenți.

Conform Statutului, candidaturile pentru funcția de Președinte al Camerei Naționale se depun la secretariatul tehnic în ziua în care are loc ședința.

Interimatul la conducerea CCIR este asigurat de către Mihai Daraban, președintele Camerei de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanta, cel care este favorit la câștigarea alegerilor de vineri, 6 iunie.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii