Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:47 20 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Localitatea Poarta Albă are un nou viceprimar

ro

29 Jul, 2013 19:55 2256 Marime text
Este vorba despre consilierul Gigea Milică, ales în cadrul şedinţei locale din această seară. Fostul viceprimar, Ionuţ Farcaş, a demisionat din motive de sănătate, la sfârşitul săptămânii trecute.
 
Gigea Millică este consilier local din 2004 din partea PDL, şi odată cu numirea sa în funcţia de viceprimar, va prelua şi atribuţiile primarului Vasile Delicoti care este suspendat.
 
„Preia prerogativele primarului, are drept de semnătură şi se va ocupa de actele Primăriei iar eu de proiecte. Lucrurile trebuie să intre la normal, localitatea trebuie să facă investiţii, să se dezvolte. Eu oricum îmi fac treaba în Primărie, nu am abandonat. Încă sunt manager de proiecte, eu fac în continuare aceeaşi treabă pe care o făceam şi înainte pentru că aproape la toate proiectele sunt manager şi atunci fac acelaşi lucru doar că nu mai am drept de semnătură pe actele Primăriei.” a declarat fostul primar Vasile Delicoti.
 
Gigi Milică a fost ales viceprimar cu 9 voturi pentru, în timp ce contracandidatul său, Constantin Romaneţ, a primit doar 4 voturi. Alegerile au avut loc la două zile după ce fostul viceprimar Ionuţ Farcaş a demisionat, din motive ce ţin de sănătate. În ceea ce priveşte situaţia scaunului de primar, Vasile Delicoti nu ascunde faptul că dacă nu va mai avea posibilitatea să candideze, o va face soţia sa.
 
„Este una din propuneri, nu suntem chiar aşa de săraci în oferte, deoarece oamenii au încredere în numele meu şi încerc să fiu în continuare în Primărie, să duc proiectele la final şi atunci va fi o variantă să câştig încrederea oamenilor că nu se vor stopa proiectele, să meargă soţia ca şi candidat.” a mai adăugat Vasile Delicoti.
 
Vasile Delicoti a fost demis prin ordin de prefect după ce Agenţia Naţională de Integritate a constatat starea de incompatibilitate.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii