Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:10 16 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

“Litoralul pentru toti” si “Litoralul pentru toti - All Inclusive” VOUCHERE GRATUITE LA ATRACTII pentru intregul judet Constanta ! editia de primavara - 06 mai – 15 iunie 2013

ro

25 Apr, 2013 20:29 1318 Marime text
Asociatia LITORAL-DELTA DUNARII lanseaza a XII-a editie a programului "Litoralul pentru Toti", editia de primavara 2013, in parteneriat cu Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (A.N.A.T.), Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (F.P.T.R.) si patronatele de pe Litoral .
 
Pentru editia din acest an a programului au fost propuse pentru prima data tarife diferentiate pentru zona Constanta – Mamaia – Eforie fata de Sudul litoralului (statiunile Costinesti, Olimp, Neptun, Jupiter, Cap Aurora, Venus, Saturn, Mangalia, 2 Mai, Vama Veche).
 
          Pentru Constanta – Mamaia – Eforie, tarifele pentru un sejur 6 nopti / persoana vor fi :
205 lei / 6 N / pers. - Hotel 1* fara mic dejun
235 lei / 6 N / pers. - Hotel 2* fara mic dejun
265 lei / 6 N / pers. - Hotel 3* fara mic dejun
315 lei / 6 N / pers. - Hotel 2* cu mic dejun  
425 lei / 6 N / pers. - Hotel 3* cu mic dejun  
485 lei / 6 N / pers. - Hotel 4* cu mic dejun   
605 lei / 6 N / pers. - Hotel 5 * cu mic dejun   
 
De asemenea, turistii care aleg aceasta zona a litoralului (Constanta – Mamaia – Eforie) beneficiaza de o optiune suplimentara: Litoralul pentru toti - All Inclusive, care asigura toate cele 3 mese - servite in regim bufet, bauturi incluse, acces gratuit la locuri de joaca pentru copii, piscine, sezlonguri si umbrele pe plaja.
Tarifele pentru sejururi All Inclusive de 5 nopti sunt :
765 lei / 5 N / pers. : Hotel 3*
875 lei / 5 N / pers. : Hotel 4*
985 lei / 5 N / pers. : Hotel 5*
 
Tarifele pentru sudul litoralului, pentru un sejur de 6 nopti / persoana vor fi :
159 lei / 6 N / pers. - Hotel 1* fara mic dejun
179 lei / 6 N / pers. - Hotel 2* fara mic dejun
199 lei / 6 N / pers. - Hotel 3* fara mic dejun
269 lei / 6 N / pers. - Hotel 2* cu mic dejun  
329 lei / 6 N / pers. - Hotel 3* cu mic dejun  
379 lei / 6 N / pers. - Hotel 4* cu mic dejun   
469 lei / 6 N / pers. - Hotel 5 * cu mic dejun   
 
 
Asa cum s-a procedat de fiecare data, turistii care cumpara acest pachet beneficiaza de un VOUCHER DE ATRACTII. Cu sprijinul Consiliului Judetean Constanta, la aceasta editie turistii beneficiaza de intrare gratuita la mai multe obiective turistice din judet: Muzeul de Istorie Nationala si Arheologie, Muzeul de Arta, Complexul Muzeal de Stiinte ale Naturii, Muzeul de Arta Topalu, Cetatea Adamclisi, Cetatea Histria.
 
Declaratie Corina Martin, Presedinte Asociatia Litoral - Delta Dunarii:
"Programul “Litoralul pentru toti” se afla la cea de-a 12 editie, ca program traditional in care patronatele hoteliere si cel al agentiilor de turism si-au dat mana in vederea atragerii turistilor pe Litoralul Romanesc si in perioada de extrasezon. Cu sprijinul Consiliului Judetean Constanta, anul acesta voucherul de atractii permite turistilor sa aleaga dintre mai multe obiective turistice renumite din judet – muzee diverse si cetati antice. De asemenea, pentru a spori gradul de accesibilitate a hotelurilor din sudul litoralului, aceasta editie vine cu tarife atractive la hotelurile din aceasta zona.
 
Listele cu structurile de cazare inscrise in program si agentiile care vand acest program sunt disponibile pe site-urile programului - www.anat.ro/minipreturi/litoral/, www.asociatia-litoral.ro, www.fptr.ro .
 
          Oferta se valorifică numai prin agenţiile de turism membre ANAT !
 
Corina Martin
  Presedinte
  Asociatia Litoral - Delta Dunarii

Ti-a placut articolul?

Comentarii