Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:57 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Viceprimarul comunei Castelu solicită demisia directoarei de la liceul din localitate

ro

13 Jan, 2014 15:45 2722 Marime text
Viceprimarul comunei Castelu, Antoneta Prodan, solicită într-o scrisoare deschisă, demisia directoarei de la liceul din localitate. În scrisoarea trimisă către Inspectoratul Județean Constanța sunt amintite o serie de acuzații referitoare la situația Colegiului ,,Dobrogea” Castelu.
În solicitare, Mihaela Beznea este acuzată de nepăsare față de situația în care a ajuns liceul din Castelu. Conform celor menționate de viceprimarul Antoneta Prodan, directoarea Colegiului dovedește o totală lipsă de interes.
Scrisoare Viceprimar Antoneta Prodan
(...) Doresc să vă aduc la cunoștiința faptul că Beznea Mihaela dezinformează și întreține o stare conflictuală artificială permanentă, în ciuda eforturilor pe care Consiliul Local Castelu și conducerea Primăriei le fac pentru a asigura resursele bunei funcționări a colegiului și instituției.(...) Totodata, solicit DEMITEREA doamnei director Beznea Mihaela și din cauza nenumăratelor sesizări din partea cadrelor didactice și a elevilor care stau în perioada sezonului rece în frig în sălile de clasă, dar au camere video montate în interiorul toaletelor.
Contactat de redacția Litoral TV, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa spune că viceprimarul din Castelu și-a depășit atribuțiile.
“Doamna viceprimar nu are nicio competență. Și-a deposit atribuțiile și este în afara oricăror prevederi legale. Doamna viceprimar și niciun vice primar sau primar în România nu poate solicita în niciun fel Inspectoratelor Școlare Județene modificarea sau schimbarea unui director. Este un grav abuz”, a declarat Răducu Popescu, şeful Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa.
Viceprimarul Antonela Prodan nu a fi putut fi contactată pentru alte detalii. Răducu Popescu promite că va reveni cu lămuriri ulterioare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii