Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:14 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Vasile Blaga - Putem lua exemplul SUA în privința câinilor fără stăpân

ro

07 Sep, 2013 17:40 2574 Marime text
Pentru a rezolva problema câinilor maidanezi putem lua exemplul  Statelor Unite ale Americii. În această țară, orice câine găsit pe stradă şi care nu este revendicat de nimeni timp de 14 zile este eutanasiat. Propunerea îi aparține președintelui PDL, Vasile Blaga, aflat la Constanța pentru sedința de Birou Permanent Național.
„ Este America o democrație la care se raportează tot globul? Mi se pare că soluția de acolo este benefică și pentru România și de fapt este prinsă în proiectul de lege blocat în Parlament de USL. O perioadă de timp câinii găsiți pe străzi sunt ținuți în adăposturi, se face publicitate pentru ca să fie adoptați, iar după 14 zile sunt eutanasiați.„ a declarat președintele PDL Vasile Blaga.
În privința proiectului de lege „Roșia Montană”, liderul PDL consideră că premierul trebuie să retragă documentul din Parlament din cauza lipsei avizelor.
„ Am analizat astăzi, din nou, evoluțiile în cazul Roșia Montană și PDL îi cere premierului să retragă din Parlament proiectul de lege. În niciun Guvern nu intra nici măcar în ședința pregătitoare un proiect de lege care nu avea avizele necesare. Victor Ponta nu are avizele dar este și atenționat de proprii lui colegi asupra acestui proiect. Ministerul Justiției spune că nu este nevoie de un proiect de lege pentru Roșia Montană. „ a mai spus Blaga.
Totodată, democrat-liberalii au reiterat faptul că vor merge separat la alegerile europarlamentare de anul viitor. În același timp, pe agenda PDL se afla și desemnearea unui candidat la alegerile prezidenţiale din 2014,. Nominalizarea va fi făcută până la 1 decembrie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii