Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:39 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Un tânăr a fost prins cu cannabis asupra lui

ro

06 Nov, 2013 14:45 2093 Marime text
Polițiștii de frontieră din Constanţa, sub coordonarea unui procuror din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Constanţa, au desfăşurat o acţiune de prevenire şi combatere a traficului cu substanţe interzise în zona de competenţă. În urma acestei acțiuni, polițiștii au depistat în trafic, un autoturism condus de un tânăr de 24 de ani, despre care existau informații că ar deține substanțe interzise. Băiatul a încercat să scape de organele de poliție, facând slalomuri printre mașini, însă la scurt timp a fost blocat și oprit.
 
“După expertiza realizată la laboratorul Unității de Combatere a Crimei Organizate Constanța, a rezultat faptul că respectivul tânăr deținea aproximativ 92 de grame de canabinoizi sintetici care reprezintă o substanță derivată din cannabis și are efect psihoactiv.”, a declarat Marius Niculescu, purtător de cuvânt Garda de Coastă.
 
Tânărul a declarat polițiștilor că mașina este a unui prieten.
Autoturismul, evaluat la aproximativ 3000 de euro a fost ridicat, iar tânărul a fost arestat pentru 20 de zile și a fost dus la Centrul de Reținere și Arest Preventiv IPJ Constanța.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii