Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:33 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Un Centru de tineret a fost inaugurat în Lumina

ro

25 Nov, 2013 19:40 2333 Marime text
Tinerii din Lumina beneficiază începând de luni, de un loc în care vor putea face sport, vor putea picta și vor desfășura activități interactive. Centrul de tineret din localitate a fost inaugurat în prezența primarului Dumitru Chiru.  Proiectul, care face parte dintr-o serie de investiţii în Zona Metropolitană Constanţa, realizate prin intermediul Programului Operaţional Regional, a reușit să transforme o clădire dezafectată într-un Centru de tineret.
 
“Se adresează unui grup țintă de tineri care se vor bucura de sală de calculatoare, de întâlniri, consiliere profesională, de activități culturale și sportive, dar și de tot ceea ce-și va dori Consiliul Local și unitățile școlare din zonă”, a declarat Ani Merlă, administrator delegat Zona Metropolitană Constanța.
 
Valoarea totală a proiectului este de aproximativ 3 milioane de lei și este destinat celor 4064 de tineri din comuna Lumina, cu vârste cuprinse între 15 și 35 de ani.
 
“La început eram neîncrezători în obiectivul pentru care plecasem la drum, dar cu eforturile depuse am strâns un pic rândurile. Dintr-o clădire care era în paragină a ieșit un obiectiv super modern, ceea ce-i trebuia comunei Lumina. Un centru de tineret, unde tinerii se vor aduna și vor participa la acțiunile pe care noi le vom face împreună cu ei”, a declarat Dumitru Chiru, primar Lumina.
Printre dotările clădirii se numără o sală de calculatoare, o sală de forță, un cabinet medical, dar și un teren de volei complet echipat și un teren de baschet.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii