Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:01 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Secţia de pediatrie a Spitalului Județean Constanța, lăsată în paragină

ro

09 Sep, 2014 20:04 1894 Marime text
În urma fotografiilor apărute pe internet, ce ilustrează secţia de Pediatrie a Spitalului Judeţean Constanţa, managerul Dănuţ Căpăţână admite că există probleme din cauză că nu a fost renovată. Costurile la care s-ar ridica modernizarea secţiei sunt de aproximativ trei milioane de euro.
“Cu secția de Pediatrie avem o problemă pentru că tot încercăm să construim un spital materno-infantil. Există posibilitatea de construire sau numai de renovare, dacă avem posibilitatea de a renova cu bani europeni niște secții. Degeaba vă spun acum că începem de mâine renovarea secției de Pediatrie, nu am nicio alocare bugetară.” a declarat Dănuţ Căpăţână, managerul Spitalului Județean Constanța.

Din primele estimări, renovarea secţiei de Pediatrie ar costa aproximativ 9 milioane de lei. Aparatura ar mai aduce cheltuieli de încă 3 milioane de lei. În total ar fi nevoie de aproximativ trei milioane de euro, bani ce deocamdată nu sunt disponibili. Conducerea Spitalului Clinic de Urgenţă Constanţa speră să reușească în cele din urmă construirea spitalului de copii, ce este foarte necesar în județ. Până la găsirea de fonduri însă, cei care ajung pe secția de Pediatrie trebuie să înfrunte situația de coşmar.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii