Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:04 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Se reabilitează școlile

ro

20 Aug, 2014 17:09 2166 Marime text
Primăria Medgidia a demarat lucrări de reabilitare la două dintre unitățile școlare din municipiu. Investiţiile vizează în special acoperișurile clădirilor, degradate de­a lungul timpului. Cele două unităţi reabilitate sunt școala gimnazială „I. L. Caragiale" și sala de sport a Liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu". Plăcile azbociment de pe acoperiş sunt degradate, iar atunci când plouă apa se infiltrează în pereții clădirii.
 
„Se lucrează la acoperișul școlii 2, încep lucrările la sala de sport de la liceul teoretic Nicolae Bălcescu. La toate celelalte unități școlare s­au demarat lucrările de igienizare, astfel încât la începutul noului an școlar toate unitățile de învățământ să arate bine”, ne­a declarat Marian Iordache, primarul municipiului Medgidia.
 
Valoarea lucrărilor pentru aceste unități de învățământ este de aproximativ 160.000 lei. Probleme există și la sala de sport a liceului Teoretic „Nicolae Bălcescu" unde acoperișul vechi trebuie consolidat și reabilitat. În acest caz, valoarea investiţiilor este de aproximativ 230.000 lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii