Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:06 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Scandal între chiriaș și proprietar

ro

10 Nov, 2013 17:16 2104 Marime text
Un bătrân din Valu lui Traian s-a ales seara trecută cu geamurile sparte după ce a intrat în conflict cu chiriașul sau. Pe fondul consumului de alcool,  bărbații și-au adresat injurii, au continuat cu distrugerile și au sfârșit la postul de poliție din localitate. Nea Gică, așa cum este cunoscut în localitate, are de aproape o lună chiriași noi. Chiar dacă a trecut puțină vreme, spiritele s-au încins și conflictele nu au întârziat să apară. Chiriașul reproșează că Nea Gică îi face curte soției sale iar….de cealalată parte, Nea Gică e revoltat că i-a dispărut aspiratorul și are deja un cerc de suspecți. Aflați sub influența consumului de alcool,  bărbații au început un scandal violent ce a produs pagube materiale serioase și care s-ar fi putut încheia tragic.

“A ieșit cu cuțitul la ușă, iar eu când l-am văzut am dat un picior la ușă și ușa l-a lovit la cap. Când am văzut că are cuțitul de vreo 30 de cm, am fost în casă și am luat și eu o toporișcă [...] în timpul acesta el a fugit. I-am spart geamurile și i-am spus să iasă afară dacă are un cuțit că eu am un topor.”, a povestit chiriașul.
“Eram în casă și m-am trezit deodată la ușă cu bubuituri și mi-a spart ușa și mi-a spart și geamurile la casă. Toate geamurile sunt sparte.”, a spus proprietarul casei.
Consumul de alcool și furia, i-au adus pe cei doi certăreți în fața Poliției care va continuă cercetările pentru a stabili în ce conjunctură s-a produs conflictul și care este adevăratul motiv.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii