Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Săptămână de foc pentru Săgeata Năvodari

ro

19 Sep, 2014 16:24 1541 Marime text
 
În etapa a 4-a, din Liga a II-a la fotbal, Săgeata Năvodarisusține cel mai dificil examen de până acum. Sâmbătă, la Suceava, de la ora 11:00 se vor întâlni primele două clasate din seria Est, Săgeata Năvodari și Rapid Suceava.

E începutul unei săptămâni dense cu trei jocuri în șapte zile, două în campionat și unul în Cupă. Conștienți de importanța jocului de la Suceava, antrenorii și conducătorii clubului dobrogean Săgeata Năvodari au hotărât ca deplasarea spre Cetatea de Scaun să se facă cu o escală în Bacău. Antrenorul Cătălin Anghel a condus ultimul antrenament dinaintea partidei, Rapid Suceava - Săgeata Năvodari, de sâmbătă ora 11:00, în Bacău, după care a plecat spre Suceava. Se vor afla față în față, echipele clasate pe primele două locuri, în clasamentul seriei Est: Săgeata, locul 1 cu 9 puncte, și Rapid, poziția secundă, cu 7 puncte. Este primul joc dintr-o serie de trei partide care se vor derula într-o săptămână.

Joi 25 septembrie, pe stadionul Flacăra, de la ora 16:00, este programat jocul de Cupă, Săgeata – Viitorul, iar sâmbătă 27 septembrie, ora 11:00, tot la Năvodari, meciul din campionat cu SC Bacău. Încercări solicitante, în care pregătirea fizică va juca un rol esențial. Primul hop cu adevărat important este cel de la Suceava. O victorie ar însemna enorm pentru moralul jucătorilor și pentru derulare ulterioră a luptei pentru promovare. Năvodărenii au plecat la Suceava cu dorința mărturisită de a cuceri cele 3 puncte puse în joc. În aceeași etapă Farul Constanța va juca în deplasare cu FC Voluntari.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii