Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Salariile primarilor și ale personalului din administrațiile locale vor fi stabilite în funcție de numărul de locuitori

ro

06 Sep, 2013 16:48 2133 Marime text
Până acum, plata acestora se făcea în funcţie de tipul unității administrative-teritoriale. Asociația Comunelor din România a reușit să obțină acest drept în urma întâlnirii cu prim-ministrul Victor Ponta și vicepremierul Liviu Dragnea.
“Ce am adus în discuție și a fost de acord și Ponta și vicepremierul este că salarizarea să nu mai fie făcută în raport de sat, comună, municipiu ci în funcție de numărul de locuitori.” a declarat  președintele ACoR,  Emil Draghici.

Totodată, în cadrul întâlnirii dintre reprezentanții Asociației Comunelor și cei ai Guvernului s-a pus în discuție și problema incompatibilității.
“S-a discutat și problema incompatibilității. Rămâne să vedem dacă găsim un text, nu este vorba de modificarea Legii ANI pentru că nu este corect, ci este vorba de modificarea Legii 161/2003.” a mai spus Emil Draghici.
În urma dezbaterilor s-a hotărât că pe 12 septembrie între Asociația Comunelor și Guvern să fie parafat un acord de parteneriat ce are ca scop verificarea activităților din teritoriu.
“Singurul plus este că, joi, vom semna un acord de parteneriat în care vom pune responsabilități, termene și mai mult de atât  vom face un raport de progres astfel încât să cuantificăm ce s-a făcut sau ce nu s-a făcut.” a adăugat Draghici.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii