Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:21 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Săgeata Năvodari a terminat la egalitate partida cu FC Brașov, scor final 0-0

ro

19 Dec, 2013 19:33 1817 Marime text
Luptă crâncenă în subsolul clasamentului în ceea ce priveşte ocupantele ultimelor 4 locuri, ce duc în a doua divizie. Joi, începând cu ora 16:00, Săgeata Năvodari şi FC Braşov s-au întâlnit în partida din cadrul etapei cu numărul 19 a Ligii 1. Acest meci reprezenta ocazia năvodărenilor de a se distanţa la 6 puncte de zona retrogradabilă, după ce Săgeata a înterupt seria eşecurilor în etapa anterioară, reuşind să învingă în deplasare pe Gaz Metan Mediaş, cu scorul de 2-1. Antrenorul echipei din nordul litoralului s-a arătat mulțumit de rezultat, în ciuda oboselii acumulate de jucători după meciul de la Mediaș.

“Stiam că avem un meci foarte greu cu FC Brașov, mai ales că am avut o partidă dificilă în deplasare, la Mediaș. Jucătorii și-au droit să joace mai bine ca la Mediaș, dar oboseala și-a spus cuvântul.” a declarat Gică Butoiu, antrenorul principal al echipei Săgeata Năvodari.

Înainte de această partidă, Săgeata se afla pe locul 14 în clasament, chiar deasupra locurilor retrogradabile, în timp ce FC Braşov era cu o poziţie mai jos, după ce “stegarii” au fost învinşi de Pandurii Târgu Jiu pe propriul teren, scor 3-5. În acest an, braşovenii au doar o singură victorie în deplasare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii