Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
17:09 21 02 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Săgeata învingătoare!

ro

28 Sep, 2014 16:02 1130 Marime text
Prezenți la Conferința de presă de după meciul Săgeata Năvodari - SC Bacău, scor 2-1, cei doi antrenori, Cătălin Anghel și Cristi Popovici au acuzat la unison vântul puternic care a deranjat construcția ambelor garnituri. Spre lauda lor, s-au abținut să facă referiri la arbitraj sau la echipa adversă.Antrenorul oaspeților, Cristi Popovici, regretă eșecul și motivează prestația celor două echipe și prin prisma condițiilor meteo.
 
„A fost o partidă echilibrată, în care ambele echipe și-au creat oportunități bune de a marca. Un factor foarte important a fost vântul care sufla cu putere. În prima repriză noi am fost dominați, pentru că am reușit să ieșim destul de greu. ” a declarat Cristi Popovici, antrenorul echipei SC Bacău.Tehnicianul gazdelor, Cătălin Anghel, se aștepta la o replică tăioasă din partea oaspeților, dar spune că problema învingătorului trebuia rezolvată din prima repriză.

„Ne așteptam la o partidă foarte grea, pentru că știam că schimbarea antrenorului va aduce un alt aer echipei oaspete. Îl cunosc pe Cristi Popovici, e un antrenor care organizează  foarte bine jocul și știam că nu ne va fi ușor. Din păcate, trebuia  să marcăm mai multe goluri în prima repriză, când ne-am creat  ocazii și am fost peste adversar.” a afirmat Cătălin Anghel, antrenorul echipei Săgeata Năvodari. În final, s-a impus echipa care a dominat mai mult jocul și s-a orientat mai bine în condițiile date și aceasta a fost Săgeata Năvodari.

Ti-a placut articolul?

Comentarii