Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:06 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Românii nu au bani, dar cumpără

ro

29 Nov, 2013 19:54 1951 Marime text
Ziua cea mare a reducerilor a sosit! Chiar dacă prețurile au fost scăzute în urmă cu o săptămână, iar această campanie a continuat pe durata întregii săptămâni, magazinele de profil nu au dus nici vineri lipsă de clienți. Constănțenii au venit, s-au uitat, au cumpărat și au plecat. În mod uimitor, îmbulzeala de săptămâna trecută a devenit istorie. Parcă sătui de atâtea cumpărături, o parte din constănțeni au venit în magazine doar pentru a privi. La fiecare colț de stradă auzi cum românii o duc greu, iar grija zilei de mâine nu lipsește niciodată. Totuși, în mod paradoxal, în această perioadă stocurile au fost epuizate iar în magazine nu aveai loc să arunci un ac. Au existat și persoane care nu au ținut cont de Black Friday și s-au orientat spre ceea ce aveau nevoie cu adevărat, chiar dacă produsul respectiv nu era la reduceri. Dar spre ce produse s-au orientat români în ziua de Black Friday?
 
“Ne așteptăm ca și astăzi să avem vânzări [...] sperăm clienții să vină către magazinul nostru. Noi ne-am pregătit cu oferte pentru această zi. În general, majoritatea clienților se orientează către televizoare, către tablete, notebook-uri, dar bineînțeles sunt și alte categorii de produse. Aici discutăm despre aspiratoare, cuptoare cu microunde și produse din aceste categorii”, a declarat Cristi Coman, manager magazine.
 
Pentru cei care nu au avut timp să umble prin magazine după reduceri, majoritatea retailerilor au prelungit oferta și în weekend.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii