Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:13 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Program de lider

ro

15 Sep, 2014 20:46 1987 Marime text
După consumarea etapei a III-a, din liga secundă la fotbal,Săgeata Năvodari a rămas singura echipă din cele două serii cu victorii pe linie. În etapa a IV-a, dobrogenii au un meci dificil, în deplasare la Suceava. Antrenorii au hotărât ca deplasarea în nordul Bucovinei să se facă cu o escală în Bacău. Liderul seriei Est a ligii secunde la fotbal, Săgeata Năvodari a pus la punct programul de pregătire pentru meciul din runda următoare, de la Suceava.
 
Luni, antrenorii Cătălin Anghel, Norbert Niță și Gică Butoiu au programat o vizionare a partidei din runda trecută și un antrenament ușor. Marți vor fi două ședințe de pregătire, iar miercuri un joc școală, probabil cu Granitul Babadag, pentru  jucătorii folosiți mai puțin în etepele scurse până acum și un antrenament, pentru titulari.
 
Joi dimineața, ultimul antrenament la sediu, după care se pleacă spre Bacău, unde se va înnopta. Vineri dimineața, antrenament în urbea moldavă și plecare spre Suceava. Meciul Rapid Suceava - Săgeata Năvodari se va disputa sâmbătă 20 septembrie, de la ora 11:00.
 
Sursă foto: cugetliber.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii