Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:39 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Probă de foc pentru Săgeata Năvodari

ro

09 May, 2014 15:06 1823 Marime text
Ajunsă într-o situație delicată în care fiecare punct are greutate maximă, Săgeata Năvodari întâlnește pe Concordia Chiajna. Un meci decisiv în tentativa de a evita retrogradarea. Cele 3 puncte sunt vitale pentru a păstra speranța în tabăra dobrogeană. Aceasta este și părerea celor doi reprezentanți ai echipei din nordul litoralului, prezenți la conferința de presă săptămânală. Antrenorul Cătălin Anghel opinează că, din cauza ei, Săgeata a ajuns să depindă de ultimele rezultate și tot ei, antrenorii și jucătorii sunt obligați să salveze corabia.

“Din vina vina noastră, nu a altcuiva, din cauza faptului că am pierdut prea ușor puncte pe terenuri unde puteam să câștigăm sau să luăm cel puțin un punct, am ajuns într-o situație delicate. Jocul rezultatelor nu ne-a ajutat niciodată și nici nu l-am așteptat, sincer să vă spun, pentru că am văzut că tot timpul lupta este foarte strânsă. Spuneam că din cauza noastră am ajuns în această situație și noi suntem cei care am demonstrat că în meciurile decisive, în meciurile cu echipele care sunt angrenate în lupta împotriva retrogradării, am reușit să câștigăm.” a declarat Cătălin Anghel, antrenorul echipei Săgeata Năvodari.
Și mijlocașul Viorel Dinu, unul dintre cei mai experimentați jucători ai echipei, este convins că formația sa, printr-o mobilizare totală, poate păstra cele 3 puncte la Năvodari.

„Este un meci pe care trebuie să-l câștigăm neapărat. Dacă nu îl câștigăm o sa avem probleme mari, dar sunt convins că o să luăm cele 3 puncte.” a spus Viorel Dinu, jucător la Săgeata Năvodari.
Meciul Săgeata Năvodari - Concordia Chiajna, din etapa a 32-a a Ligii I la fotbal este programat sâmbătă, 10 mai, de la ora 18.00, pe stadionul Farul din Constanța. Costul unui bilet este de 10 lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii