Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:33 16 06 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV O nouă clinică de oftalmologie s-a deschis la Constanța (galerie foto)

ro

24 Nov, 2013 14:01 5685 Marime text
Sistemul sanitar particular este în continuă dezvoltare și pune accentul pe nevoile pacienților. În timp ce spitalele de stat nu dețin aparatură de calitate și nici personalul necesar, în sistemul privat lucrurile funcționează. La Constanța s-a deschis o nouă clinică de oftalmologie unde sunt oferite servicii de înaltă calitate ce sunt asigurate de medici specialiști. Constănțenii care făceau deplasări în Capitală pentru controale oftalmologice și intervenții chirugicale, au acum șansa să se trateze aproape de casă. Investitorii privați au deschis o nouă clinică de oftalmologie, dotată la cele mai înalte standarde ce este destinată atât adulților, cât și copiilor.
“Efectiv un etalon de bun gust și de mult suflet pus în această clinică, iar din punct de vedere al dotărilor, este o dotare de nivel mondial. În afară de chirurgie vitréo retinienne care este o chirurgie mai dificilă, există aici toate posibilitățile de tratament oftalmoligic de nivel mondial. M-a impresionat în mod foarte plăcut”, a declarat Monica Pop, medic oftalmolog.
 
Noua clinică de oftalmologie dispune de 3 cabinete de consultații, 4 cabinete de investigații, un departament de recuperare vizuală, săli de operații și saloane pentru spitalizare. Conducerea clinicii are în vedere garantarea unui pachet complet de servicii prin diversificarea investigațiilor medicale și serviciilor chirurgicale oftalmologice.
“Noi venim cu o paletă puțin mai mare, avem și department de chirurgie, department pentru copii de recuperare vizuală, care este digital [...] o tehnologie mai nouă care se folosește în Statele Unite și pe care am importat-o noi aici și am aplicat-o noi la copii care au avut eșecuri. Avem succes de sută la sută cu acești copii”, a declarat Mrini Hicham, medic specialist oftalmolog.
Calitatea serviciilor va fi permanent asigurată prin upgradarea tehnologică și științifică într-un mod continuu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • gicu 24 Nov, 2013 14:10 preturi? ce doctori sunt?