Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:05 27 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Jocurile de culise au eliminat Săgeata Năvodari din Liga I

ro

22 May, 2014 17:52 2403 Marime text
Conferința de presă de după meciul Săgeata Năvodari - CFR Cluj a fost una total paradoxală. Învinșii erau fericiți, iar învingătorii cu lacrimi în ochi. Deși echipa sa a câștigat întâlnirea cu scorul de 2-1, antrenorul gazdelor, Cătălin Anghel, și-a stăpânit cu greu revolta după retrogradarea la care au contribuit din plin și obișnuitele jocuri de culise.

“Am încercat să le spun că le mulțumesc pentru tot ce au făcut chiar dacă am retrogradat. Am încercat să formăm un grup unit, am încercat să jucăm fotbal, meciurile noastre au fost numai pe teren și pentru asta le-am mulțumit și le-am strâns mâna. Nu știu când s-a mai întâmplat să se retrogradeze cu 38 de puncte. Am avut tot timpul un handicap, chiar dacă noi câștigam jocul nu a fost ușor din punct de vedere mental să țin jucătorii concentrați. Am făcut și noi greșelile noastre și mai mulți factori ne-au dus aici.” a declarat Cătălin Anghel, antrenorul echipei Săgeata Năvodari.

În schimb, tehnicianul clujean a fost, calm, zâmbitor și bucuros că intră în vacanță. Generos, a avut cuvinte de laudă la adresa adversarilor și regrete pentru retrogradarea acestora.
„Am întâlnit o echipă bună care ne-a dominat prima repriză, au și marcat două goluri frumoase. Nu ne-am regăsit în prima repriză, dar în a doua am ieșit mai bine, am marcat un gol, puteam să-l marcăm și pe al doilea. Săgeata a fost mai bună, acesta este adevărul și trebuie să-l recunoaștem. ” a spus Vasile Miriuță, antrenorul echipei CFR Cluj.
A fost ultima conferință de presă din acest an, cu Săgeata în postură de prim-divizionară. Echipa a încercat să se bată cu armele sportivității, într-o lume care pune prea puțin preț pe asemenea manieră. Așa cum se întâmplă, de regulă, în fotbalul mioritic, corectitudinea este pedepsită și Săgeata a plătit cu retrogradarea.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii