Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:30 09 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral Tv Fotbaliștii de la Săgeata se pregătesc de confruntarea cu Steaua

ro

21 Mar, 2014 18:48 1997 Marime text
Duminică, la Constanța, vine liderul Ligii I la fotbal, Steaua București. Pentru Săgeata Năvodari este un examen dificil în fața formației care domină întrecerea internă. Prezenți la conferința de presă săptămânală, antrenorul Cătălin Anghel și jucătorul Silviu Pană au admis că oaspeții pornesc cu prima șansă, dar asta nu înseamnă că meciul este dinainte pierdut.
„Consider că este echipa cu cea mai bună tranziție atât pozitivă cât și negativă, cu o viteză foarte bună, cu un ritm de joc extraordinar, o echipă care te macină până greșești, și o echipă care, mă repet, are de toate. Normal că ești organizat, te aperi dar asta nu înseamnă că atunci când vom avea mingea nu o să încercăm să atacăm și să facem o anumită posesie.” a declarat Cătălin Anghel, antrenorul echipei Săgeata Năvodari.

Revenit după o suspendare, mijlocașul Silviu Pană apreciază că doar printr-o organizare ireproșabilă echipa sa poate să dea o replică bună unui adversar, evident, mai valoros.
„Întâlnim cea mai bună echipă din România, o echipă foarte bine organizată, aflată pe locul 1, campioana României, și o să fie un meci foarte greu. Noi sperăm să fim o echipă organizată, să arătăm ce am arătat și până acum, o organizare bună a jocului, și să speculăm fiecare greșeală a adversarului.” a afirmat Silviu Pană, jucător la Săgeata Năvodari.
Meciul Săgeata Năvodari - Steaua se va desfășura duminică, 23 martie, de la ora 19.00, pe stadionul Farul. Biletele de intrare costă 20 de lei la tribune și 10 lei la peluze.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii