Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:14 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Denis va auzi din nou

ro

09 Dec, 2013 22:36 1753 Marime text
Micuţul Denis este un băiat de numai 8 ani pe care viaţa l-a încercat foarte greu. El nu a avut aceleaşi şanse la o copilărie normală precum prietenii săi. Captiv într-o lume a tăcerii, din cauza unui diagnostic de hipoacuzie neurosenzorială severă, băieţelul nu poate auzi şi abia dacă vorbeşte. Cel mic are nevoie urgentă de un implant cohlear, care i-ar putea da şansa la o viaţă normală. Pentru această intervenţie Denis are nevoie de 20.000 de euro, iar cu ajutorul echipei Litoral Tv, părinţii lui Ştefan Denis şi-au recăpătat speranţa. În cadrul Galei Umanitare “Litoral Tv Dăruieşte”, mulţi oameni minunaţi au dorit să-l ajute pe băiat, reuşind să se strângă suma de 6000 de euro.

“Consiliul Local Năvodari vrea să ajute aceste minunate familii și să promoveze un proiect de hotărâre astfel încât fiecare din ele să primească câte 1000 de euro, dar Ștefan va primi 5000 de euro.” a spus Florin Chelaru, viceprimarul orașului Năvodari.

Denis nu s-a întors acasă doar cu o parte din banii necesari operaţiei, el a mai primit dulciuri, haine şi tratament logopedic gratuit din partea unui psiholog .
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii