Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:43 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Delicoti, câștigător și la apel!

ro

26 Nov, 2013 19:11 1930 Marime text
Vasile Delicoti rămâne primarul localității Poarta Albă. Curtea de Apel Constanța a respins marți, recursul înaintat de Prefectura Constanța. Edilul localității a anticipat într-un mod optimist soluția instanței, însă cel mai grav este că proiectele comunei au stagnat în vara aceasta, perioadă în care a fost supendat din funcție.

“Mă așteptam la această decizie [...] și după cum a fost motivat recursul depus de Prefectură, pentru că nu s-a respectat cadrul legal, legislația în vigoare și cred că înclusiv instanța a decis în favoarea localității [...] de aceea eu mă bucur de această decizie, fiind o decizie în favoarea localității. Deci, cel mai mult de câștigat din această decizie va avea localitatea, deoarece proiectele care sunt foarte importante pentru localitate, pe fonduri europene, vor merge înainte și sper să recuperăm foarte urgent timpul pierdut în vară, în perioada în care eu am fost demis”, a declarat Vasile Delicoti, primarul localității Poarta Albă.

Povestea suspendarii primarului din Poarta Alba își are originile în decizia Agenției Naționale de Integritate de a-l declara incompatibil. Urmare a acestei decizii, Prefectul Constanței l-a demis din funcție. Edilul a atacat în instanță actul administrativ, având câștig de cauză atât în septembrie la Tribunalul Constanța cât și marţi, prin decizia Curții de Apel Constanța. Instanța îl obligă pe Prefect să-i plătească lui Vasile Delicoti și cheltuielile de judecată, în valoare de 1.240 lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii