Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:46 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV “De la suflet la suflet de copil”

ro

04 Nov, 2013 16:21 2139 Marime text
Reprezentanții Crucii Roșii filiala Constanța au revenit în Năvodari. În urma campaniei inițiate “De la suflet la suflet de copil” surorile Buzgaru din localitate, au primit rechizite, haine și alimente. În cursul săptămânii trecute campania inițiată de Crucea Roșie filiala Constanța, “ De la suflet la suflet de copil” s-a încheiat cu succes. Elevii a două școli din Năvodari au fost impresionați de copiii care se confruntă cu lipsuri și  fiecare a contribuit cu ce a putut pentru a le oferi o rază de speranță.

Prima familie la care au ajuns o parte din lucrurile strânse a fost familia Buzgaru din Năvodari. Cele două surori, Amalia și Diana au primit astăzi vizita reprezentanților Crucii Roșii care au venit încărcați cu de toate, de la haine și rechizite până la alimente și jucării. Micuțele au fost încântate de darurile primite.
“Mie mi-a plăcut cel mai mult o păpușică și mi-a plăcut foarte mult că ați fost alături de noi.”, ne-a spus Amalia Buzgaru.
“Am primit multe rechizite, alimente, haine, dulciuri.”, a spus și Diana Buzgaru, sora Amaliei.
Aceasta nu va fi ultima vizită pe anul acesta. Președintele Crucii Roșii filiala Constanța le-a promis micuțelor că dacă vor continua să învețe bine, Moș Crăciun le va aduce cadouri anul acesta.

“Este un caz la care am mai fost, un caz de care am fost semnalați de către dumneavoastră (n.r. Litoral TV), și ceea ce ne bucură este că toți copiii de la Școala Generală 1 și Școala Generală 2 au răspuns pozitiv în urma solicitării noastre de a ajuta copiii din județ. Și dacă tot au adus o grămadă de lucruri am zis să începem mai întâi cu Năvodari și cu acest caz care este destul de dramatic, dar care cu optimism și cu ajutorul bunicilor or să treacă peste această problemă și mai ales că ne au pe noi alături, atât pe noi, cât și pe Litoral TV [...] și ceea ce este foarte important este că aceste fetițe vor crește frumos și vor avea și rezultate bune la învățătură.”, a declarat Carmen Lungu, președintele Crucii Roșii, filiala Constanța.
Mulți alți copii nevoiași vor fi vizitați zilele acestea de reprezentanții Crucii Roșii pentru a le aduce daruri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii