Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Cros de Ziua Națională a României

ro

28 Nov, 2013 19:23 2321 Marime text
Liceul Internațional de Informatică din Constanța și-a făcut o tradiție din organizarea Crosului 1 Decembrie. Anul acesta competiția a ajuns la ediția a 14-a. Cu sprijinul Inspectoratului Școlar Constanța și al Direcției Județene pentru Tineret și Sport, organizatorii speră în stabilirea unui record de participare.
„Liceul nostru are vechime de 20 de ani de zile. Am aflat că 1 Decembrie este o zi foarte importantă și atunci am zis că ar fi bine să colaborăm să serbăm împreună această zi. Am gândit ceva de alergare sau de mișcare prin care noi vrem să subliniem faptul că noi avem niște elevi din etnii diferite. Dar vrem să arătăm că deși sunt oameni diferiți avem multe lucruri în comun și putem trăi împreună fără nicio problemă”, a declarat Mustafa Bedir, director al Liceului Internațional de Informatică.
Inspectorul de specialitate al ISJ Constanța, Dragoș Ciucan este convins la rândul său în succesul crosului.
„Deja a intrat în tradiția județului Constanța ca acest eveniment marcat într-o zi festivă de 1 Decembrie, să aducă la startul competiției majoritatea elevilor din școlile constănțene. Dincolo de acest aspect, suntem convinși că elevii școlilor constănțene vor fi participanți din toate categoriile de vârstă și mediile sociale. Este un evenimet de succes, care și în anii anteriori ne-a adus satisfacții pe planurile mișcării și activităților de timp liber. Mulțumim partenerilor noștri că se întâmplă din an în an ca acest eveniment să promoveze în favoarea copiilor, a instituțiilor implicate și de ce nu, a serbării în mod direct a Zilei României”, a declarat Dragoș Ciucan, inspector ISJ Constanța.
Ca de obicei, organizatorii au beneficiat de sprijinul Direcției Județene de Tineret și Sport Constanța, directorul adjunct al direcției  Mihai Orzan, fiind o prezență activă și calificată printre organizatori. Startul se va da de pe Bulevardul Tomis, din dreptul statuii Libertății iar sosirea și premierea se vor face pe terenul artificial din incinta liceului organizator.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii