Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:39 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Cazurile sociale, în atenția aleșilor locali din Năvodari

ro

21 Nov, 2013 19:32 1856 Marime text
Aleșii locali din Năvodari au adoptat în ședința de joi a Consiliului Local mai multe proiecte de hotărâre ce vizează măsuri sociale pentru unele categorii de persoane defavorizate. Ședința de Consiliul Local a fost precedată de un moment emoționant. David, băiatul ajutat de Consiliul Local Năvodari să beneficieze de tratament, le-a răsplătit aleșilor locali atenția cu bomboane, pe care le-a împărţit începând cu primarul Nicolae Matei.

Pe lângă aspectele tehnice ce țin strict de bunul mers al aparatului administrativ, consilierii au dezbătut o serie de proiecte aflate pe ordinea de zi. Printre acestea se numără şi decontarea contravalorii transportului persoanelor cu handicap pe ruta Năvodari-Constanța și retur, dar și repartizarea unor locuințe sociale. Totodată a fost adoptat și proiectul privind rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al orașului Năvodari. 

Așa cum ne-au obișnuit, aleșii locali din Năvodari au scutit de la plata dărilor către buget mai multe familii cu situație financiară precară. În plus, a fost adoptat şi un proiect de hotărâre ce vizează organizarea Zilei Naţionale a României la Năvodari. Toate cele 56 de proiecte de hotărâre au fost votate în unanimitate de aleșii locali.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii