Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:17 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Bilete de tratament pentru pensionarii din Tulcea

ro

16 Apr, 2014 15:31 6569 Marime text
Casa Județeană de Pensii Tulcea încă mai are bilete de tratament nerepartizate. Se pare că pensionarii nu se mai înghesuie pentru a pleca în staţiuni de Paşte. Din 93 de bilete au fost date doar 26.
În județul Tulcea, pentru seria a V-a de pensionari care vor bilete de tratament, Casa Județeană de Pensii nu a repartizat decât o sută de bilete. Față de celelalte serii se poate observa o creștere, însă față de anul trecut, numărul este mai mic cu 10%. 
„Spre deosebire de primele serii, începând cu seria a V-a intră şi biletele de tratament la staţiunile private cu care Ministerul a semnat contracte recent. Aşa se face că pentru seria cu începere din 19 aprilie avem nu mai puţin de 93 de bilete de tratament, dintre acestea fiind repartizate până acum 26. Au rămas încă nerepartizate 67 bi­lete după cum urmează: Lacu Sărat – 36 bilete, Amara – 6,  Buziaş – 1, Geoagiu Băi – 2, Mangalia – 8, Neptun -1, Saturn – 2, Ocna Şugatag – 2, Olăneşti – 2, Slănic Prahova – 4 şi Târgu Ocna – 3. Sperăm ca, în următoarea săptămână, să reuşim să valorificăm cât mai multe dintre aceste bilete”, a declarat Mihaela Stănciulescu, directorul Casei Judeţene de Pensii Tulcea.
Cei care vor să beneficieze un bilet de tratament trebuie să se prezinte la Casa Județeană de Pensii Tulcea, cu adeverinţa de la medicul de familie. Pentru pensionari costul unui sejur este de 50% din pensie, iar pentru asiguraţii social, 1.600 lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii