Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:28 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV Alexandra Stan, într-o ipostază controversată

ro

01 Oct, 2013 14:30 2013 Marime text
Constănțeanca Alexandra Stan, imaginea unui campanii anti-violență!  Filmulețul lansat, de curând, pe internet a adunat mii de vizualizări, iar dacă majoritatea felicită inițiativa artistei de a se implica într-un astfel de proiect, gurile rele discută despre impactul pe care această apariție îl poate avea asupra imaginii Alexandrei Stan.
„Nu aveţi de ce să vă fie ruşine, iar tăcerea în aceste situaţii nu este de aur.” Este mesajul Alexandrei, venit după experiența traumatizantă pe care cântăreața a avut-o, în luna iunie a acestui an. Ea a ajuns la spital din cauză că ar fi fost agresată de fostul ei manager, Marcel Prodan. Un alt mesaj al campaniei se referă la solicitarea unui ordin de protecție, conform legislației în vigoare, aplicat pentru prevenirea si combaterea violenței în familie. 
În clipul de promovare al campaniei, artista îi întinde mâna unei fetițe retrase într-un colț, înspăimîntată de gesturile unui bărbat.
VIDEO - http://www.youtube.com/watch?v=gXt3GVdsH10
Expunerea Alexandrei într-o astfel de ipostază a fost dezbătută în mai multe mesaje, postate pe un site de socializare. Părerile contra se referă la un posibil revers al medaliei în ceea ce privește impactul asupra imaginii artistei. În luna iunie a acestui an, Alexandra Stan a apărut în presă desfigurată, după ce ar fi fost agresată de fostul său impresar, Marcel Prodan, pentru că și-a cerut drepturile materiale. În replică, managerul a declarat că Alexandra era instabilă psihic și că ar fi tras de volan pentru a provoca un accident, în momentul în care cei doi se aflau în mașina. Dosarul penal pe numele lui Marcel Prodan pentru lovire și șantaj este încă deschis.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii