Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
10:43 16 01 2019 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Litoral TV ACoR Tulcea face modificări

ro

23 Dec, 2013 14:42 880 Marime text
Reprezentanții Asociației Comunelor din România, filiala Tulcea, și-au dat întâlnire pentru a discuta mai multe subiecte importante benefice pentru județ. Printre principalele discuții s-a numărat și înființarea unui departament care să se ocupe de registrul agricol. Se pare că, membrii ACoR au ajuns la concluzia că un angajat în acest domeniu nu poate face față volumului de muncă și asta pentru că trebuie să elibereze zeci de mii de adeverințe. De asemenea s-a impus și actualizarea Regulamentului de ordine interioară.
„Nu doar preşedintele ACoR trebuie să poarte răspunderea. Eu nu supraveghez zi de zi ce face angajatul de la comuna X. De partea cealaltă, angajatul trebuie să ia act de regulamentul intern, să ştie că primarul – la nivelul Primăriei pe care o conduce – îi coordonează acţiunile. Au fost cazuri în ţară când angajaţii au dat în judecată preşedintele filialei respective a ACoR, pe motiv că s-a certat cu un primar”, a declarat Ştefan Ilie, preşedintele ACoR Tulcea, cu precizarea că în regulament au mai fost incluse şi câteva prevederi din Codul Muncii.
Primarii din conducerea Filialei ACoR au mai analizat şi activitatea de audit pentru anul viitor.
„Anul acesta au fost preferate achiziţiile publice, resursele umane şi registrul agricol. Aceste activităţi sunt proiectate pentru anul viitor. Dar raportul care a fost aprobat în ședință va fi înaintat Direcţiei Finanţelor, pentru avizare. Dacă nu se emite aviz favorabil, mai întrunim o dată Consiliul Director. Dar nu vom avea probleme, ne-am consultat în prealabil cu Direcţia Finanţelor”, a adăugat preşedintele ACoR Tulcea.

Ti-a placut articolul?

Comentarii