Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:17 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

La nivelul judeţul Constanţa, autorităţile sunt pregătite pentru iarnă (video)

ro

11 Dec, 2012 16:07 2972 Marime text
litoral_tv_sigla.jpgPremierul Victor Ponta a cerut luni prefecţilor să rezilieze fără a mai sta pe gânduri contractele cu firmele de deszăpezire care nu-şi fac treaba şi să pună aceste societăţi „pe lista neagră".

De asemenea, premierul le-a promis prefecţilor că îi spijini în orice problemă legată de deszăpezire. În replică, directorul CNADNR spune că a existat un singur caz în care societatea nu şi-a executat atribuţiile prevăzute în contract.

Reprezentanţii Administratiei Nationale de Meteorologie au anunţat că de marţi intră în vigoare un nou cod galben de vânt şi zăpezi. Vântul va sufla şi până la 60 de kilometri pe oră.

Reprezentaţii ANM anunţă că de miercuri nu vor mai fi ninsori, dar ne vom confrunta cu precipitaţii şi multe grade cu minus. La finalul videoconferinţei, premierul Victor Ponta le-a transmis prefecţilor că firmele care nu-şi fac treaba trebuie puse „pe o listă neagră". La nivelul judeţului Constanţa, mai exact la Hârşova şi Băneasa există echipe care sunt pregătite să acţioneze în orice moment pentru deszăpezirea drumurilor şi a căilor de acces. Şi unităţile şcolare din judeţ au fost anunţate ca în cazul unor probleme să anunţe imediat autorităţile.

Reporter: Denisa Stoenescu ; Imagine: Victor Nita

Sursa: Tvlitoral.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii