Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:57 29 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Incendiu la pepiniera de la Năvodari (video)

ro

22 Aug, 2012 18:18 2314 Marime text
litoral_tv_sigla.jpgFurtuna de noaptea trecută a dat bătăi de cap şi pompierilor din Năvodari! Aceştia s-au străduit ore bune sa lichideze două incendii izbucnite în zona pepinierei, din cauza unui fulger.

Furtuna de marţi seară nu a facut ravagii numai pe plaje sau şosele. Un fulger a atins o magazie din Pepiniera de la Navodari si a ricosat intr-o alta cladire aflata peste drum. Rezultatul? Doua incendii puternice la care au intervenit imediat pompierii de la Midia Navodari. Incendiul a facut scrum o magazie din lemn, dar si acoperisul unei alte cladiri de peste drum, in care a ricosat fulgerul.

Flacarile au cuprins si cativa pomi din pepiniera de la Navodari si din cauza vantului incendiul ameninta sa se extinda.

Chiar daca dotarea pompierilor de la Midia Navodari lasa de dorit, intrucat au ramas cu o singura masina de stingere, pentru ca cea de-a doua a cedat, iar la acoperisul imobilului dezafectat au intervenit cu extinctoare, militarii au reusit in cateva ore sa lichideze in totalitate incendiul. In ajutorul lor au venit si politistii locali din Navodari, care au reusit sa curete soseaua de crengile cazute care incurcau circulatia.

Reporter: Mirela Iancu ; Imagine: Viorel Cotleţ

Sursa: Tvlitoral.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii