Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:33 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Scenă șocantă în stațiunea Mamaia (video)

ro

26 Jul, 2012 19:33 2642 Marime text
litoral_tv_sigla.jpgUn turist și copilul său de cinci ani au fost izbiți în plin de un sofer inconstient. Accidentul a avut loc chiar pe trecerea de pietoni, iar autorul nu a schițat niciun gest de frânare, semn ca a observat victimele abia dupa ce le-a lovit. Din fericire, tatal si fiul vor scapa cu viata.

O fractiune de secunda, atat a durat totul. Barbatul trecea strada pe marcajul pietonal si nici prin cap nu i-ar fi trecut ca o masina condusa de un sofer distrat ii va spulbera pe amandoi. Sora victimei, matusa a micutului se afla un pas in spatele celor doi si a scapat la milimetru sa nu fie lovita.

Medicii de la Ambulanta au intervenit urgent si au acordat primul ajutor victimelor la fata locului. Ranile suferite de cei doi nu sunt foarte grave, insa vor ramane internati.

Concediul familiei din Husi s-a terminat brusc si total neplacut. Soferul vatamat va raspunde penal pt vatamare corporala din culpa si a ramas fara permis de conducere.

Trecerea de pietoni din dreptul Stului de vacanta din Mamaia pare blestemata. Exact in acelasi loc, pe 1 iulie, un om de afaceri aflat la volanul unei limuzine a spulberat doua fetite, surori, una in varsta de zece ani si cealalta de opt luni, chiar sub ochii bunicii lor. Cea mai mica a fost aruncata in aer cu carucior cu tot. Norocul a facut ca ele sa scape cu viata.

Redactor: Doina Sirbu

Sursa: Tvlitoral.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii