Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:37 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Antrenament pentru titularii de la Săgeata Năvodari

ro

31 Jul, 2013 12:51 2193 Marime text
Miercuri dimineața, pe stadionul Flacăra din Năvodari, Săgeata a efectuat primul antrenament premergător meciului cu FC Botoșani, din runda a III-a, a primei ligi la fotbal. Antrenorul Tibor Selymes a chemat la ședința de pregătire doar titularii din runda precedentă, pentru un prim antrenament din această săptămână. Deși tehnicianul dobrogean consideră că echipa sa a evoluat bine sub Tâmpa și ar fi meritat victoria, nu se lamentează.
“Privesc rezultatul ca pe unul pozitiv pentru noi, pentru că orice punct contează. Am luat un punct, dar din păcate am pierdut două puncte importante. Eu zic că am fost peste Brașov la meciul acesta la toate capitolele. Ăsta-i fotbalul și de asta e frumos fotbalul. Poți să pierzi puncte în minutul 90 sau poți să câștigi. O să vină timpul când o să câștigăm și noi un punct sau mai multe în minutul 90. Sunt foarte mulțumit de echipă. Am luat patru puncte din două meciuri”, a declarat Tibor Selymes.

Pentru a vedea la lucru mai mulți jucători din lot, Selymes a programat pentru această seară un meci amical pe arena din Primăverii, de la ora 19.00, cu Farul Constanța. Pentru viitoarele două jocuri, antrenorul Săgeții trebuie să găsească înlocuitor pentru N’Doye, suspendat după cartonașul roșu primit la Brașov.
“O să vedem cât va conta absența lui N’Doye, pot să vă spun asta după două etape. E un jucător care mobilizează echipa, e un jucător care știe ce are de făcut, dar sper ca cei care intră în locul lui să facă treaba la fel de bine ca și Ousmane”, a mai spus Selymes.
În runda a III-a, năvodărenii vor juca în deplasare cu FC Botoșani, sâmbătă 3 august, de la ora 18.00.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii