Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:15 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acuzații de malpraxis la Spitalul Clinic Județean Constanța (video)

ro

05 Mar, 2013 08:45 2801 Marime text
Femeia spune că Marina, fata ei de numai 14 ani, a trecut prin flăcările iadului în ultimele săptămâni de viață. Copila a fost transportată cu ambulanţa la secția de urgențe din Constanța după ce i s-a făcut rău. Odată ajunsă la spital, medicilor le-a trebuit o oră pentru a se ocupa de copilă, spune femeia.

În momentul în care Marina a intrat in stare de șoc, femeia a  solicitat transferul fetei la Spitalul Grigore Alexandrescu din București. Nici după ce a ajuns la București, copila nu a fost tratată mai bine. Declarațiile mamei sunt de-a dreptul șocante. Contactat telefonic, medicul spune că nu ştie despre ce este vorba şi că s-a creat, probabil, o încurcătură. Nici reprezentanţii Spitalului Clinic Județean de Urgență Constanța nu au fost mai generoşi cu declaraţiile.

La patru zile după ce i s-a făcut rău, fata s-a stins din viață la spitalul din Capitală. Rezultatul necropsiei? Moarte suspectă. Abia după şase de la decesul fetei, femeia a primit documentele de la spital, în care erau notate analizele efectuate şi tratamentul care i s-a administrat copilei. Ce a aflat din acele foi, este greu de imaginat pentru un părinte. Femeia a depus dosarul pentru anchetă la Parchetul de pe Lângă Judecătoria Constanța. Abia astăzi au început cercetările. Femeia spune că va merge până în pânzele albe pentru a i se face dreptate.


Reporter: Corina Hrom ; Imagine: Alex Brinzaru



Sursa: LitoralTV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii