Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:15 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Acuzații asupra unor agenți de poliție și un scandal demn de scenariul unei telenovele în Năvodari

ro

29 May, 2012 16:35 2041 Marime text
litoral_tv_sigla.jpgAcuzații asupra unor agenți de poliție și un scandal demn de scenariul unei telenovele. Totul s-a petrecut aseară în Năvodari, iar cazul a intrat în jurisdicția procurorilor constănțeni.

Presupusa victimă , o constănțeancă în vârstă de 57 de ani, îi acuză pe doi polițiști din Năvodari că au asistat la un conflict în care a fost implicată fără să intervină în niciun fel. Mai mult, femeia spune despre unul dintre polițiști că i-ar fi ținut partea agresorului și că ar fi bruscat-o. Cu toate acestea, nu are niciun fel de probe care ar putea sa-i ateste spusele și nici nu a dorit să discute cu reporterii Litoral TV. Pe de altă parte, polițiștii din Năvodari spun că la fața locului incindentului au existat și martori care vor ajuta la elucidarea circumstanțelor.

Potrivit polițiștiilor care au intervenit la sesizare, conflictul care stă în centrul discuției a pornit de la un litigiu dintre femeia de 57 de ani, împuternicită de fiul acesteia pentru a duce la bun sfârșit tranzacționarea unui apartament din Năvodari şi actualul proprietar. Aceasta s-a dus la apartament pentru a pune la punct ultimele detalii ale predării și pentru a-și lua lucrurile rămase acolo. Se pare că în acel moment s-ar fi luat la ceartă cu actualul proprietar, care a sunat la poliție. Oamenii legii care s-au deplasat la faţa locului spun că femeia, care fusese dată afară din imobil, i-a acuzat că nu au intervenit în ajutorul ei. Aceasta a depus o plângere penală, în baza căreia cazul a fost preluat de procurorii constănțeni.

Pentru mai multe detalii si imagini video va rugam urmariti jurnalul Litoral TV

Reporter: Mirela Iancu ; Imagine: Matei Ghioc

Sursa: Tvlitoral.ro

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii