Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:15 11 05 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primarul comunei Cumpăna, Mariana Gâju, alături de sportivele de la Clubul Sportiv “Victoria” Cumpăna. Cu ce medalii s-au întors fetele

ro

07 Nov, 2022 10:07 1504 Marime text

În perioada 3 – 6 noiembrie 2022, în sala “Olimpia” din Ploiești s-a desfășurat Campionatul Național de Gimnastică Ritmică la junioare și senioare și Cupa României. În cadrul Campionatului Național desfășurat vineri și sâmbăta, au participat 36 de sportive. Clubul Sportiv “Victoria” Cumpăna participând cu gimnasta Tilină Isabela. Duminică a avut loc finala CUPEI ROMÂNIEI LA GIMNASTICĂ RITMICĂ, în cadrul căreia s-au calificat cele mai bune șase gimnaste la toate categoriile, Clubul Sportiv “Victoria” Cumpăna participând cu 5 sportive: Cășăriu Elena - 8 ani, Luțan Antonia, Luțan Andrada, Baciu Amalia și Ulrich Maia – 10 ani.



Alături de tinerele sportive, a participat și Mariana Gâju, primar al comunei Cumpăna, în rolul de mare susținător.

Ca de fiecare dată, sportivele comunei antrenate de doamnele Elena Vlad și Luiza Cerbula, și-au arătat măiestria cucerind podiumul. La finalul competiției, sportivele noastre au obținut următoarele premii:
  • LOCUL 1 - Cașariu Elena, 8 ani;
  • LOCUL 2 - Ulrich Maya, 10 ani;
  • LOCUL 3 - Lutan Andrada, 10 ani;
  • LOCUL 4 - Lutan Antonia, 10 ani;
  • LOCUL 6 - Banciu Amalia, 10 ani.

Mariana Gâju, primar al comunei Cumpăna, a dorit să le fie alături sportivelor comunei în finala acestei competiții atât de importante.

“Sunt onorată să fiu astăzi aici în mijlocul celor mai frumoase doamne și sportive care au făcut din gimnastica ritmică “artă” în rândul sporturilor olimpice din elita mondială. Curând secția noastră va promova două sportive în lotul național de junioare, ceea ce ne bucură și ne confirmă că în comuna noastră, sportul este un mod de viață. Mulțumesc părinților pentru sprijin și implicare, Federației pentru ajutor și nu în ultimul rând doamnelor antrenoare.”, a transmis Mariana Gâju în discursul său.


„Felicită dragile noastre! Sunteți și veți fi ambasadoarele comunei, oriunde și oricând! Cumpăna este mândră de voi! Mult succes în competițiile viitoare!”, au mai transmis reprezentanții administrației locale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii