Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:09 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

IPJ Brăila Arestat preventiv pentru nerespectarea măsura arestului la domiciliu

ro

26 May, 2023 15:33 658 Marime text
Nr. 184.237 din 26.05.2023
Arestat preventiv pentru nerespectarea măsura arestului la domiciliu
 
La data de 20 martie, polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale - Biroul Supravegheri Judiciare, au depistat în flagrant bărbat, în vârstă de 41 de ani, din Brăila,  nerespectând măsura arestului la domiciliu, fiind întocmit dosar penal penal pentru săvârșirea infracțiunii de evadare.
De asemenea, la data de 20 martie a.c., polițiștii au constatat că acesta ar fi săvârșit o nouă infracțiune de evadare, nerespectând indicațiile de deplasare de la instanță la domiciliu.
La data de 5 mai a.c., Tribunalul Brăila, la propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila, a înlocuit măsura arestului la domiciliu cu cea a arestării preventive pentru o perioadă de 30 de zile, față de care bărbatul în cauză a formulat contestație.
Ieri, 25 mai a.c., Curtea de Apel Galați a respins contestația formulată, fiind emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile în baza căruia, bărbatul în cauză, fost încarcerat în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Brăila.
  •  
Cercetați penal pentru infracțiuni la regimul rutier                       
Azi-noapte, 26 mai a.c., la ora 02:40, polițiștii din cadrul Poliției Muicipiului Brăila - Biroul Ordine Publică, au oprit în trafic un autoturism ce se deplasa în mod sinuos pe Bulevardul Dorobanților din municipiu.
La volanul autoturismului a fost identificat un bărbat în vârstă de 38 de ani, din comuna Ciocile, județul Brăila.
 Întrucât emana halenă alcoolică, acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibație alcoolică de 0,90 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.
Pe numele său, a fost întocmit dosar penal și sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că deținătorul autovehicului este un bărbat în vârstă de 34 de ani, din Brăila, ce se afla pe locul din dreapta față, încredințându-i autovehiculul spre conducere bărbatului în cauză, cunoscând faptul că se afla sub influența alcoolului.
Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încredinţarea unui vehicul către o persoană care se află sub influența alcoolului.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii