Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:16 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicolae Iustin Urdea „Finalizăm cea mai importantă investiţie a comunei”

ro

23 May, 2013 00:00 2428 Marime text
Primarul comunei Limanu, Nicolae Iustin Urdea, susţine că în prima decadă a lunii iunie vor fi finalizate lucrările la canalizare iniţiate la Vama Veche. „O veste bună este că în prima decadă a lunii iunie vom finaliza cea mai importantă investiţie a comunei, cea privind realizarea sistemului de canalizare”, a precizat primarul Nicolae Iustin Urdea. Amintim că, în vara anului trecut, a avut loc recepţia sistemului de canalizare amenajat în localitatea 2 Mai, iar în vara aceasta, la un an distanţă, autoritatea locală va încheia şi lucrările din Vama Veche. Şeful autorităţii locale a menţionat că după încheierea lucrărilor la sistemul de canalizare îşi va îndrepta atenţia către asfaltarea drumurilor din 2 Mai şi Vama Veche, afectate de lucrări. Vizaţi pentru asfaltare sunt opt kilometri de drum din localitatea 2 Mai şi alţi patru kilometri de drum din Vama Veche. Pentru lucrările de asfaltare, Nicolae Iustin Urdea a mărturisit că speră să primească fonduri de la Guvernul României, prin Hotărârea 577. 

Licitaţie pentru drumul de exploatare

În privinţa proiectului privind amenajarea unui drum de exploatare la Limanu, primarul Nicolae Iustin Urdea a anunţat că licitaţia a fost reluată, urmând ca noul anunţ de licitaţie să fie publicat pe SEAP, săptămâna viitoare. „În 3 luni estimăm că vor demara lucrările la drumul de exploatare”, a menţionat primarul. Banii pentru realizarea acestuia, în cuantum de aproape un milion de euro, vin prin Măsura 125, iar drumul are o distanţă de 6,6 kilometri.

De 1 iunie, concurs de ciclism cu premii constând în biciclete

Ca în fiecare an, de 1 iunie, copiii din comună sunt în centrul atenţiei. Se anunţă noi manifestări sportive, iar copiii vor primi dulciuri şi, dacă îşi vor dori, vor merge în excursii, în judeţ. Noua ediţie a concursului de ciclism va fi la fel de atractivă ca şi în anii trecuţi, întrucât şi de această dată autoritatea locală va oferi câştigătorilor premii constând în biciclete. Potrivit primarului Nicolae Iustin Urdea, anul trecut, nouă biciclete au fost oferite competitorilor.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii